In 2006 heb ik, Ruud Falkena, GreenBug opgericht met een duidelijke focus op Cloud oplossingen voor ZZP-ers, MKB en Enterprises. 

Alle ondernemingen willen 24/7 hun website online hebben staan en bijna iedereen wil altijd toegang hebben tot de mail en documenten. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in Cloud oplossingen. Of je nou een (startende) ZZP-er bent, tot het MKB behoort of werkt in een Enterprise... ik geef jou helder advies over de (on)mogelijkheden voor jouw onderneming die passen bij je werkzaamheden. Dit kan dus uiteenlopen van hele simpele tot zeer complexe oplossingen. Juist die afwisseling in mijn werk, spreekt me enorm aan. 

Mijn jarenlange ervaring (voordat ik begon met Greenbug) op het gebied van traditionele on-premise ICT oplossingen, sterken mijn tegenwoordige keuze voor de Cloud. De ervaring van mijn klanten (met de voorgestelde Cloud oplossingen voor ZZP-ers, MKB en Enterprises) geeft aan dat dit precies past bij de huidige tijd. Altijd en overal bij kunnen. 

Het klinkt soms allemaal ingewikkeld, maar dat is het niet. Wil je meer informatie? Ik kom graag langs om de mogelijkheden voor jouw onderneming te bespreken.