IAM Cloud is een Cloud-gebaseerde IT Management dienst met miljoenen gebruikers.

Het IAM Cloud IT management platform biedt innovatieve IT diensten aan een grote hoeveelheid organisaties, bedrijven en onderwijs instellingen. Het platform beheert informatie over mensen op een simpele, intelligente, veilige, flexibele manier en is volledig schaalbaar. IAM Cloud helpt organisaties met identity en access management (IAM), single-sign-on (SSO), geautomatiseerde licentietoewijzing voor Office 365, Multi-factor authenticatie, Active Directory migratie, Compliance management, toegangscontrole, wachtwoord herstel en Enterprise opslag.

Wat doet IAM Cloud? En hoe helpt het je?

IAM Cloud is een krachtig en dynamisch identity management platform welke de basis is voor onze exellente identity en access diensten. Het platform is ook eenvoudig uit te breiden door 3rd party ontwikkelaars die hun aplicatie uitgebreid willen hebben met wereld-klasse identity management.

Organisaties benaderen ons vaak omdat ze single sign on, federaton en hulp bij SaaS applicaties als office 365 nodig hebben. We zijn daar goed in. Het is onze dagelijkse kost, maar slechts een fractie van de meerwaarde die we kunnen leveren aan organisaties. We hebben niet lang nodig om deze mensen te laten realiseren welk potentieel IAM Cloud heeft voor organisaties. Hier is waarom…

Cloud Drive Mapper

IAM Cloud kan drive letters koppelen aan OneDrive for Business en Sharepoint Online bibliotheken. Cloud drive mapper laat Onedrive for business werken als netwerk opslag voor zowel de gebruikers als beheerders.

Toegevoegde waarde: Cloud Drive Mapper maakt je organisatie klaar voor de toekomst en kan je veel geld besparen door de zware last van een NAS weg te nemen.

Active Directory Migraties

IAM Cloud kan gebruikers en wachtwoorden eenvoudig migreren van de ene Active Directory naar de andere, of van meerdere Active Directories naar 1. De enige oplossing wereldwijd die een AD migratie op schaal tegen deze kosten kan uitvoeren.

Toegevoegde waarde: Als je je AD moet migreren is IAM Cloud verreweg de beste oplossing. We besparen je organisatie veel tijd én geld terwijl tegelijkertijd de complexiteit en risico's afnemen.

Multi-Factor Authenticatie

Samen met security-gigant Gemalto hebben we een feature ontwikkeld genaamd IAM Secure. IAM secure is een gelikt, eenvoudig in gebruik en kosten effectief cloud-gebaseerde MFA oplossing in de vorm van een smartphone app. Dit kan snel en intelligent worden uitgerold naar een specifieke groep gebruikers, bijvoorbeeld de financiële afdeling, of specifieke applicaties, bijvoorbeeld sharepoint online of zelfs cloud drive mapper. Of het kan toegepast worden voor iedereen binnen je organisatie op werkplek niveau. Je organisatie kan zelf regels stellen aan het wanneer en waar gebruikers hun systemen kunnen benaderen en gebruikers. We geven de organisatie de controle.

Toegevoegde waarde: Als je de security wil verhogen om zo je waardevolle financiële of strategische data wil beveiligen, dan verzorgt IAM secure een effectieve, eenvoudig te gebruiken en betaalbare manier om dit voor elkaar te krijgen.

User Control

Onze  User Control is de slimste login box van de wereld. Het kan op intelligente wijze de autheticatie onderbreken, voor modules als MFA, web inhoud, links, videos, credit kaart betaal opties, gebruikers overeenkomsten, contracten, self-service password reset – gebruik je fantasie!

Toegevoegde waarde: als je een specifieke gebruikersgroep wil benaderen met een specifiek bericht of actie, dan is de User Control een ideaal kanaal hiervoor. Gebruikers moeten eerst het bericht leen, of een taak uitvoeren, voordat ze kunnen inloggen. Hierdoor kan je op snelle, gemakkelijke en effectieve wijze je gebruikers belangrijke zaken laten uitoeren.

Classificaties

Ons systeem is gebouwd rondom het idee van classificeren. Eenvoudig gezegd betekent dit dat we verschillende logica kunnen toewijzen aan verschillende groepen mensen binnen een organisatie. Classificaties worden gebruikt voor MFA, Cloud Drive Mapper, Office 365 provisioning, authentication, AD Migration, User Control en nog veel meer. We geven organisaties de kracht om de benodigdheden van de organisatie door gebruik van het IAM portal te bouwen en aan te passen.

Toegevoegde waarde: classificaties zorgen voor een intelligente automatisering van je gebruikersdata. Dit verhoogt de productiviteit, verlaagt de kosten en bespaart tijd. Ons classificatiesysteem zorgt er ook voor dat IAM Cloud perfect past binnen elke organisatie.

Aanpasbare gebruikersinterface

IAM Cloud verzorgt een compleet aangepaste login ervaring voor de gebruikers. Organisaties hebben volledige controle over hoe de portal er uitziet – geen IAM Cloud logo’s waar dan ook. Toegevoegde waarde: Onze aanpasbare gebruikersinterface zorgt ervoor dat je de gebruikers een mooie IT gebruikersvervanging kan geven en je eigen identiteit kan behouden.

Smart Links

IAM Cloud verzorgt een klant url dat de gebruikers rechtstreeks naar de applicatie brengt. Bijvoorbeeld  office365.customer.ac.uk of mail.customer.com. Hiervoor kunnen snelkoppelingen worden gemaakt: eenvoud en een werkelijke sso ervaring – geen noodzaak meer voor portals.

Toegevoegde waarde: Smart-links zorgt ervoor dat je professionele, eenvoudige en betekenisvolle url's gebruikt voor de toegang tot je applicaties. Door hier snelkoppelingen van te maken scheelt dit je tijd, verhoogt het productiviteit en geeft het de bekende desktop gebruikerservaring zelfs als je met Cloud applicaties werkt.

Trusted Source SSO

IAM Cloud verzorgt federated single sign on voor BYOD, portal en legacy applicaties. 

Toegevoegde waarde: Niet alle organisaties hebben een systeem dat SSO ondersteund. Hebben ze dat niet, geen probleem. Trusted source SSO is een ingenieus systeem dat ervoor zorgt dat iedere portal of legacy applicatie een SSO portal wordt. SSO is een snelle en eenvoudige manier om toegang tot applicaties te regelen, het verminderd verspilde tijd en verhoogt productiviteit.

Business continuity

Elke IAM Cloud klant wordt bedient door 2 Microsoft Azure datacenters. We authenticeren gebruikers in de Cloud, dus als er problemen zijn in je server-ruimte kunnen gebruikers nog steeds de applicaties gebruiken.

Toegevoegde waarde: IAM Cloud en Microsoft Azure zijn beide hoog beschikbaar, dus zelfs als er iets fout gaat zijn er nog back-up systemen die ervoor zorgen dat jouw organisatie door kan blijven werken. Onze service heeft een uptime van 99,9%. Hierdoor wordt het risico op productieverlies verkleint en blijven de gebruikers tevreden.

 

Waarom kiezen voor IAM Cloud?

Een vergelijking van IAM Cloud met andere identity and access oplossingen.

 

IAM Cloud is bijna niet te vergelijken met andere identity and access oplossingen. Het IAM Cloud platform biedt ongelimiteerde uitbreidingen, aanpassingen en geeft de kracht aan partners en klanten. Als je kijkt naar de featureset heeft IAM Cloud een bijna 10-jarige voorsprong op andere on-premise oplossingen als ADFS & Dirsync.

 
 

IAM Cloud heeft vele fantastische functies die simpelweg nog niet beschikbaar zijn ergens anders. We steken met kop en schouders boven de competitie uit als het gaat om visie, innovatie, flexibiliteit, betaalbaarheid en gebruikersvriendelijkheid. Als je nog steeds niet overtuigd bent kan je de tabel hieronder eens doornemen. Uiteraard kan je altijd contact met ons opnemen en om een demo vragen. We kunnen je de voordelen van het kiezen voor IAM Cloud zelf laten zien.

Vergelijk features

 IAM CloudADFS & DirSyncLeading cloud alternative
Identity managementYesYesYes
Federation for unlimited applicationsYesYesYes
Single Sign OnYesYesYes
Requires extra serversNoYesNo
Active Directory backupYesNoYes
Single points of failureNoYesNo
Self-service password resetYesYesYes
Multi-factor AuthenticationYesYesYes
SSO without a portalYesNoNo
SSO on non-federated platformsYesNoNo
99.9% UptimeYesVariableYes
Active Directory MigrationYesNoNo
Automated Office 365 Plan AssignmentYesNoNo
Storage integrationYesNoNo
Session Timeout ControlYesNoNo
Interactive Login ChannelYesNoNo

Enthousiast geworden?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

captcha