Wil jij ook de voordelen van werken in de Cloud?


Ik geef onafhankelijk advies over de mogelijkheden, de misvattingen en over de mogelijke besparingen. En ik informeer je ook over zaken die wellicht niet geschikt zijn voor je bedrijf. Welke leverancier jouw voorkeur heeft, maakt mij niets uit, want ik ben een onafhankelijke Cloud adviseur. Ik geef advies en implementeer de best passende oplossing op maat. Dat kan Microsoft zijn, maar ook Amazon, Google, een independent cloud-vendor of data center bij jou om de hoek. Net waar je onderneming behoefte aan heeft.

Microsoft Azure

Jij bent toch onafhankelijk, waarom dan een partnership met Microsoft?

Omdat ik door het partnership met Microsoft gebruik kan maken van support en ondersteuning van Microsoft, zodat ik je eventuele probleem sneller kan oplossen. Én omdat een aantal zaken van Microsoft gewoon goed en stabiel werken. De Azure Cloud heeft een interface die snel werkt, overzichtelijk is en eindeloze toepassingen heeft. Bovendien is er een gegarandeerde uptime voor uw oplossingen door het gebruik van wereldwijde datacentra. Lees meer over Azure

 

Cloud Backup & Disaster Recovery

Je gegevens en toepassingen bevinden zich overal: op servers, in clients en in de cloud. Met Azure Backup kan je jouw essentiële toepassingen beveiligen. Denk hierbij aan SharePoint, Exchange en SQL, bestanden en mappen, Windows-servers, Windows-clients en Azure IaaS VM's.

Cloud Servers

Cloud-hosted servers zijn een eenvoudige manier om te zorgen dat je applicaties, websites en databases hoog beschikbaar zijn. Het is schaalbaar en zorgt ervoor dat je niet meer met hardware aan de slag hoeft.

Cloud Readyness

Iedereen wil de voordelen gebruiken van de Cloud. Waar begin je en is het geschikt voor jouw onderneming? Naar de Cloud verhuizen is een proces van heldere planning, communicatie en implementatie. Ik breng die helderheid in het verhaal en begeleid je met de eerste stappen in de Cloud.

Azure Active Directory

Active Directory van Azure is een complete cloudoplossing voor identiteits- en toegangsbeheer. Het biedt een robuuste set mogelijkheden voor het beheren van gebruikers en groepen en voor het beveiligen van de toegang tot on-premises en Cloud toepassingen, waaronder onlineservices van Microsoft. Denk hierbij aan Office 365 en een wereld aan SaaS-toepassingen van derden.

IAM Cloud

Identity management, maar dan vereenvoudigd.

Het IAM Cloud IT management platform biedt innovatieve IT diensten aan een grote hoeveelheid organisaties, bedrijven en onderwijs instellingen. Het platform beheert informatie over mensen op een simpele, intelligente, veilige, flexibele manier en is volledig schaalbaar. IAM Cloud helpt organisaties met identity en access management (IAM), single-sign-on (SSO), geautomatiseerde licentietoewijzing voor Office 365, Multi-factor authenticatie, Active Directory migratie, Compliance management, toegangscontrole, wachtwoord herstel en Enterprise opslag.

 

Cloud Drive Mapper

IAM Cloud kan drive letters koppelen aan OneDrive for Business en Sharepoint Online bibliotheken. Cloud drive mapper laat Onedrive for business werken als netwerk opslag voor zowel de gebruikers als beheerders.

Active Directory Migratie

IAM Cloud kan gebruikers en wachtwoorden eenvoudig migreren van de ene Active Directory naar de andere, of van meerdere Active Directories naar 1. De enige oplossing wereldwijd die een AD migratie op schaal tegen deze kosten kan uitvoeren.

Single Sign-On

Single Sign-On is de industrie standaard technologie geworden voor Enterprise bedrijven en wordt steeds populairder binnen alle sectoren en organisaties. Door het elimineren van meerdere wachtwoorden en de noodzaak in te loggen bij elke applicatie wordt de beveiliging en productiviteit verhoogd. Zijn alle SSO oplossingen hetzelfde? Nee! De verschillen zijn meestal te vinden in de gebruikers-interfaces, maar door Desktop-SSO, Portal-SSO en Login-Control is IAM Cloud is een stap verder dan de rest van de SSO Providers.

Identity Management

IAM Cloud stelt identity management as a service beschikbaar aan gebruikers en als platform voor partners. IAM Cloud gaat verder dan de mogelijkheden van de traditionele identity management providers door toevoeging van vele krachtige features en voordelen.