Compatibel met de bestaande IT-omgeving

Compatibel met de bestaande IT-omgeving

Bij sommige Cloud providers moet je kiezen tussen je datacenter en de Cloud. Dit geldt niet voor Azure. Azure kan eenvoudig worden geïntegreerd met je bestaande IT-omgeving via het grootste netwerk van veilige particuliere verbindingen, hybride database- en opslagoplossingen en gegevensopslag- en versleutelingsfuncties, zodat uw middelen beschikbaar zijn waar je ze nodig hebt. Je kan Azure met Azure Stack zelfs uitvoeren in je eigen datacenter. De hybride Cloud oplossingen van Azure bieden het beste van beide werelden: meer IT-opties, minder complexiteit en kosten.

Het is open en flexibel

Het is open en flexibel

Azure ondersteunt een groot aantal besturingssystemen, programmeertalen, frameworks, hulpprogramma's, databases en apparaten. Voer Linux- en Docker-containers uit; bouw apps met JavaScript, Python, .NET, PHP, Java, Node.js; bouw back-ends voor iOS-, Android- en Windows-apparaten. Azure ondersteunt dezelfde technologieën, waar miljoenen ontwikkelaars en IT-professionals al gebruik van maken en op vertrouwen.

Het is gebouwd om uw gegevens te beschermen

Het is gebouwd om uw gegevens te beschermen

Sommige organisaties staan nog altijd huiverig tegenover de Cloud. Daarom vervult Microsoft een toonaangevende rol binnen de branche in de bescherming en privacy van uw gegevens. Zij waren de eerste Cloudprovider die door de gegevensbeschermingsautoriteiten van de Europese Unie werd erkend voor hun streven om aan de strenge EU-privacywetgeving te voldoen. Microsoft was ook de eerste grote Cloudprovider die zich conformeerde aan de nieuwe internationale ISO 27018-standaard voor Cloudprivacy.

Schaalbaar en economisch

Schaalbaar en economisch

Omdat je bij Azure betaalt naar het gebruik, kan je snel omhoog en omlaag schalen en betaal je dus alleen voor wat je gebruikt. Dankzij de facturering per minuut en het streven om populaire infrastructuurservices zoals berekeningen, opslag en bandbreedte voor een concurrerende prijs aan te bieden, krijg je altijd waar voor uw geld.

Het is overal

Het is overal

Azure wordt uitgevoerd op een wereldwijd netwerk van Microsoft-datacenters verspreidt over 19 regio's. Dit zijn meer everywherelanden en regio's dan de Amazon-webservices en Google Cloud gecombineerd. Deze snel groeiende wereldwijde voetafdruk biedt je tal van mogelijkheden voor het uitvoeren van toepassingen en staat garant voor uitstekende prestaties. Azure is ook de eerste multinational Cloudprovider op het vasteland van China.

Klaar voor elk bedrijf

Klaar voor elk bedrijf

Van kleine ontwikkel- en testprojecten tot wereldwijde productintroducties. Azure kan elke werkbelasting aan. Meer dan 57% van de Fortune 500-bedrijven vertrouwen op Azure, die zakelijke SLA’s voor services, 24x7 technische ondersteuning en een 24-uursservice voor de statuscontrole biedt. Klanten zijn onder andere 3M, AccuWeather, Condé Nast, Diebold, GE Healthcare, HarperCollins, Heineken, LG, NBC, Pier 1 Imports, Real Madrid, Saab, Samsung, Trek, Xerox…en nog veel meer.

Neem contact met me op voor meer informatie